Categorieën
Geen categorie

ClickandBuy in iTunes geweigerd

Toen ik vorige week het spel AngryBirds wilde aanschaffen via iTunes liep ik tegen het probleem aan dat ik niet via ClickandBuy meer kon betalen in iTunes. Zodra ik een applicatie wilde kopen kreeg ik de volgende melding:

Uw creditcard werd geweigerd. Voer geldige creditcardinformatie in.

In eerste instantie dacht ik dat het om een tijdelijke storing ging bij iTunes of ClickandBuy. Ik heb het daarom een aantal dagen laten rusten, om het een week later weer te proberen. Helaas lukte het me een week later weer niet om AngryBirds aan te schaffen.

Via Twitter kwam ik er achter dat ik niet de enige was met dit probleem. Ik heb vervolgens maar een e-mail gestuurd aan Apple. Een dag later kreeg ik de volgende reactie:

Hello Remco,

Alyssa here with the iTunes Customer Support Team. I’m sorry to learn that you have been getting a message that your credit card has been declined and and must validate your ClickandBuy account. I’m sure you are eager to have this issue resolved as soon as possible and I’d be happy to get some assistance to have tis issue looked over for you.

Finding a solution for you is important to me, so I have requested assistance with the issue you reported. You will receive an email after the matter has been investigated and further information is available.

Thank you for your patience. Apple wants your iTunes experience to be as enjoyable as possible.

Have a fantastic day, Remco.

Sincerely,

Alyssa
iTunes Store Customer Support

Volgens Alyssa zou ik een e-mail krijgen zodra het probleem is onderzocht en extra informatie beschikbaar is. Deze e-mail heb ik nog niet gekregen, maar mijn probleem is inmiddels wel opgelost.

Ik merk echter dat nog steeds veel gebruikers van iTunes dezelfde problemen hebben als mij. Mocht je dit probleem ook hebben dan is het denk ik het beste om contact op te nemen met Apple.

Update vrijdag 24 september
Ik heb inmiddels toch een e-mail gekregen van Alyssa en zelfs 5 nummerkredieten.

Hello Remco,

Alyssa here. Thank you so much for your patience while the iTunes Store looked for a resolution to this issue.

I have good news for you. I have taken this to a senior advisor and we have done some work on your account. It has been found that this issue has been resolved. Please try again in 24 hours.

Also, I have issued 5 song credits to your account “[email protected]” as an apology for the length of time this issue took to be resolved. You can use the credits to buy songs of your choice from the iTunes Store.

When you sign in to the iTunes Store with this account, the song credits will appear by your account name in the upper-right corner of the iTunes window. The next time you buy a song from the iTunes Store, one song credit will be used to pay for the purchase. Please note that song credits cannot be used for purchasing songs that are listed as “Album Only.”

If you don’t see the credits, choose Sign Out from the Store pull-down menu at the top. Then choose Sign In from the Store menu, enter your account name and password, and click Sign In. Your song credits should now appear next to your account name.

Again, thank you so much for your patience while this issue was being researched. If you have any further questions, please feel free to reply to this email and let me know.

Have a wonderful weekend, Remco.

Sincerely,

Alyssa
iTunes Store Customer Support

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *