Categorieën
iDEAL WordPress

WordPress iDEAL plugin

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we bij Pronamic begonnen met de ontwikkeling van de WordPress iDEAL plugin. Inmiddels begint de plugin steeds meer vorm te krijgen en ontdekken steeds meer WordPress gebruikers de kracht van deze plugin. De plugin is inmiddels meer dan 3.000+ keer gedownload:

WordPress iDEAL plugin wordt gemiddeld 40 keer per dag gedownload

Doordat de plugin steeds meer wordt gebruikt wordt de plugin ook steeds beter. Bijna wekelijks verbeteren en optimaliseren we functionaliteiten. Ook zorgen we er voor dat de WordPress iDEAL plugin steeds meer plugins uitbreid met de iDEAL betaalmethode. Zo zijn we beginnen met Gravity Forms en is deze lijst inmiddels al flink gegroeid:

One WordPress iDEAL plugin to rule them allHet idee hiervan is dat we één goede iDEAL plugin voor WordPress ontwikkelen: “One WordPress iDEAL plugin to rule them all”. Met name voor WordPress ontwikkelaars is het erg prettig dat ze gebruik kunnen maken van één stabiele iDEAL plugin. Daarnaast is het denk ik prettig dat de WordPress iDEAL plugin door een betrouwbare Nederlandse partij (Pronamic) is ontwikkeld en wordt onderhouden.

Omdat de Pronamic iDEAL plugin ontwikkelingen flink doorgaan en de plugin steeds beter en stabieler wordt hebben we de WordPress iDEAL website gelanceerd. Op deze website zullen we proberen om informatie over problemen, updates en andere iDEAL gerelateerde informatie te plaatsen. In het eerste bericht “Pronamic iDEAL versie beta-0.9.4” is in het kort te lezen wat er zoal is verbeterd in deze versie.

3 reacties op “WordPress iDEAL plugin”

Hoi Remco,

Voor de site hierboven gebruik ik gravity forms + jullie ideal plugin voor registeren en betalen van gebruikers. (Ouderkracht is een oudervereniging).

Nu zou ik graag de geregistreerde leden ook echt beheren in een vereningsledenbeheerpluging. Ik heb er echt nu verstand van en dus vraag ik het maar aan jou: welke plugin zou daar handig voor zijn. WP-MEMBERS?

Oftewel wat werkt lekker samen met Gravity Forms, bijvoorbeeld ik moet volgend jaar (als de leden weer moeten betalen) de leden uitnodigen om die betaling te doen. Zou handig zijn om dat vanuit de registratieplugin te doen en ze dan rechtstreeks via een “update uw gegevens en betaal voor 2016 form” dat laten doen.

Groetjes en bedankt,

Harold

Ik heb helaas ook niet heel veel ervaring met ‘members’ plugins. Binnen de Pronamic iDEAL plugin ondersteunen we de Membership plugin van WPMUDEV.org en s2Member. Ik heb echter niet heel veel praktijk ervaring met deze plugins en kan je dus niet vertellen of ze echt handig werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *