Categorieën
JavaScript jQuery WordPress

Gravity Forms dagen tussen datum berekenen

Een aantal weken terug werd ik gevraagd om het aantal dagen tussen twee Gravity Forms datum velden te berekenen. Na een zoektocht via Google kwam ik al snel een JavaScript oplossing tegen op Stack Overflow:

http://stackoverflow.com/a/2627493

Naar aanleiding van dit topic heb ik het volgende script geschreven die inhaakt op de twee Gravity Forms datum velden.

Dit kan erg handig zijn als je het aantal dagen tussen twee datum wilt gebruiken voor het berekenen van bijvoorbeeld een prijs.

4 reacties op “Gravity Forms dagen tussen datum berekenen”

Beste Remco,
Ik wil dit script graag gebruiken op mijn website in precies de functie die jij beschrijft, maar als ik het geimplementeerd heb krijg ik de volgende error :
Uncaught Unexpected literal at position 2.

Ik heb zo het vermoeden dat het komt door de date_format maar ik kan niet echt een oplossing vinden.
Zou je mij hier bij kunnen helpen?

Groeten,
Egbert

Ik heb het bij mij net opgelost door in plaats van ‘dd-mm-yy’ ‘dd/mm/yy’ te schrijven.
Bedankt voor je code!

Hallo Remco, bij het zoeken naar een oplossing kwam ik deze pagina tegen en heb de code in de website geïmplementeerd. Als ik de script in de header voeg functioneren de andere gravity formulieren die op andere pagina’s staan niet meer (behalve die ik als form_id aangeef).
Heb jij een oplossing hiervoor? alvast bedank!

Daar heb ik helaas zo 123 geen oplossing voor, het is ook alweer ruim 2 jaar geleden dat ik dit stukje JavaScript heb geschreven. Een webontwikkelaar of webbureau zou je hier ongetwijfeld mee verder kunnen helpen. Ik ben hier zelf helaas momenteel niet voor beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *