Categorieën
PHP WooCommerce WordPress

WooCommerce ‘Sale!’ tekst wijzigen

In het bericht “WooCommerce ‘Toevoegen aan winkelwagen’ tekst wijzigen” beschreef ik al hoe de “Toevoegen aan winkelwagen” tekst gewijzigd kan worden. In dit bericht is te lezen hoe de “Sale!” tekst gewijzigd kan worden.

WooCommerce "Sale!" tekst wijzigen

De WooCommerce ontwikkelaars passen de filter ‘woocommerce_sale_flash’ toe op de “Sale!” tekst waardoor deze eenvoudig is aan te passen. In onderstaande code fragment is te zien hoe dit gerealiseerd kan worden:

Bovenstaande code kan toegevoegd worden aan het WordPress functies thema bestand (functions.php). Vaak kan de code zonder problemen aan het eind van dit bestand toegevoegd worden. Als je niet werkt met een maatwerk thema dan kan het overigens handig zijn om deze toevoeging binnen een child thema of plugin te definiëren. Op die manier kun je zonder problemen je thema blijven updaten.

Één reactie op “WooCommerce ‘Sale!’ tekst wijzigen”

Beste,

Weet dat dit lang geleden is gepost, maar ben vanuit drupal aan het overstappen op wp. Ik heb me flink ingezen, filmpjes bekeken etc. Mijn vraag is hoe pas ik label sale aan. Dat kan niet in de map images. Waar doe ik dat wel?? Hoop graag nog op antwoord.

grt, lilian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *