Categorieën
Gravity Forms PHP WordPress

Koppeling Realworks Wonen API met WordPress en Gravity Forms

Voor een makelaar hebben we een koppeling gemaakt met de Realworks Wonen API en Gravity Forms. Woningzoekers kunnen op de website van de makelaar een Gravity Forms formulier invullen met contactgegevens en woonwensen. Deze gegevens worden vervolgens automatisch doorgezet naar Realworks. Daarmee hoeft de makelaar de formulier inzendingen niet meer handmatig in Realworks te zetten.

Gravity Forms Realworks Wonen Zoekopdracht feeds.
Gravity Forms Realworks Wonen Zoekopdracht feed instellingen.
Gravity Forms inzending opmerking met opmerking over succesvolle aflevering bij Realworks.

Mocht je ook gebruik willen maken van deze Realworks en Gravity Forms plugin neem dan contact op met Pronamic.

Update 16 april 2024: Een licentie voor het gebruik van de “Pronamic Gravity Forms Realworks Wonen Zoekopdracht Add-On” plugin kan nu gekocht worden via https://www.pronamic.shop/product/pronamic-gravityforms-realworks-wonen-zoekopdracht/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *